Skip to content

Mystery Guest

Door heel Nederland, Noord-Holland, Nederland

Functieomschrijving

Je bezoekt als mystery guest bedrijven als Kwantum, IKEA, Scotch & Soda en BMW. Na afloop van je bezoek vul je een digitale vragenlijst in over je constateringen tijdens het bezoek en leg je zo duidelijk en volledig mogelijk vast wat jij hebt waargenomen.


Mystery guest onderzoek kent vele varianten, denk bijvoorbeeld aan een mystery visit met verkoopgesprek bij een afdeling van een doe-het-zelf-winkel, aan een spontaan bezoek bij een sportschool óf aan een gezellig avondje uiteten bij een restaurant als mystery guest.

Als mystery guest beantwoord je voor onze klanten een aantal vragen zoals:

  • Hoe heb je het bezoek beleefd? Zou je terugkomen? Zou je het bedrijf of de organisatie aanbevelen bij anderen?
  • Wat vond je van de kwaliteit van de geboden service? Wat ging er goed en waar liggen verbeterpunten?
  • Wat vond je van de verkooptechnieken van de verkoper? Wat ging er goed en waar liggen verbeterpunten?


Door mystery shopping geef je bedrijven en organisaties inzicht in hun serviceniveau en verkoop- en klantgerichtheid. Hierop kunnen bedrijven en organisaties acties uitzetten om zichzelf te verbeteren of om juist te blijven doen wat ze goed doen.

Vereisten

Om mystery guest te worden start je met een online test, zodra je deze hebt behaald ben je mystery guest. Vervolgens kun je in ons systeem zien welke opdrachten er allemaal bij jou in de regio zijn en kun jij jezelf inschrijven voor een opdracht. Je plant de opdracht in op een datum die voor jou goed uitkomt! 


Let op: mystery shopping is geen fulltime baan en kan ook niet als baan gezien worden. Je voert op basis van jouw beschikbaarheid en voorkeuren opdrachten uit. Wil je hierover meer informatie? Kijk dan op https://mysteryshopping.excap.nl/ of https://mysteryshopping.excap.be/

of